.
Isabelle Olivier
dinsdag 14 november 2023

Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik ga me daar niet door laten leiden”

Ze maakt haar eigen keuze

Al vanaf het moment werd er heel wat afgelachen tussen Isabelle en Matthieu in ‘Blind Getrouwd’. Ze leken een match made in heaven te zijn. Maar zoveel weken later schiet daar nog maar weinig van over. Er wordt nog altijd veel gelachen, maar dan eerder onder vrienden dan als koppel.

Matthieu moest gewoon toegeven aan Isabelle dat hij onvoldoende basis heeft om een verdere relatie uit te bouwen en verder te werken aan iets moois tussen hen twee. Een domper voor Isabelle, zo blijkt.

“Hij wou absoluut al romantische gevoelens hebben op het einde van de zeven weken, ik had de lat wat lager gelegd. Bij mij zijn er op dit moment ook geen gevoelens van liefde, maar voor mij hoeft dat niet het einde van ons verhaal te betekenen”, zegt Isabelle in Dag Allemaal.

Volgende week volgt het beslissingsmoment van het koppel en Isabelle heeft lang getwijfeld wat ze zou antwoorden.

“Ik ga me daarbij niet door z'n gevoel laten leiden. Het doet me nadenken natuurlijk, maar ik ga me ook niet schamen als ik weet dat hij 'nee' gaat zeggen en ik 'ja', ik moet eerlijk blijven voor mezelf. 'Ik heb alleszins geen spijt van hoe we het samen hebben aangepakt. We hebben dat goed gedaan.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Isabelle Olivier en Matthieu Angel