.
Isabelle Olivier en Matthieu Angel uit Blind Getrouwd
dinsdag 24 oktober 2023

Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’: “Het voelde niet als een afwijzing”

Ze zoeken de juiste balans

De kijkers lijken ene geslaagd huwelijk tussen Isabelle Olivier en Matthieu Angel in ‘Blind Getrouwd’ stilletjesaan op te geven. De twee komen ontzettend goed overeen, maar lijken in de friendszone te zijn beland. En er lijkt daar nog weinig verandering in te komen.

Het probleem ligt daar vooral bij Matthieu. Hij lijkt haar knuffels en aanrakingen niet meer te beantwoorden. Maar Isabelle geeft de hoop niet op. Ze begrijpt dat Matthieu het misschien moeilijker heeft.

“Na de huwelijksreis heeft hij dat verteld, ja. Dat hij een vorm van verliefdheid nodig heeft om dat fysieke aspect van een relatie toe te laten. Dat kan ik zeker en vast begrijpen. Het is nu aan ons om daaraan te werken, en een beetje naar elkaar toe te groeien”, legt ze uit in Dag Allemaal.

Ondanks dat het moeilijk is, blijft Isabelle het allemaal heel positief zien. Ze vindt het een pluspunt dat ze daarover met Matthieu goed kan praten.

“Ik weet perfect hoe Matthieu zich voelt en waarom hij zich zo gedraagt. Ik raak sowieso graag mensen aan, het voelde niet als een afwijzing dat hij wat minder nood had aan lichamelijk contact.”