.
Isabelle Olivier en Matthieu Angel uit Blind Getrouwd
vrijdag 3 november 2023

Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik heb de tijd daar niet voor gehad”

Ze is nog volop aan het ontdekken

Het is nog even afwachten of Isabelle Olivier en Matthieu Angel uit ‘Blind Getrouwd’ een koppel zullen blijven of niet. Daarvoor moeten we nog enkele afleveringen wachten. Maar het is ondertussen al duidelijk dat er behalve gemeenschappelijke interesses, ook grote verschillen zijn tussen de twee.

Zo is Matthieu Angel op zoek naar een avontuurlijke vrouw en dat is Isabelle niet helemaal. Maar dat is ook iets wat je niet kan forceren.

“Toegegeven, ik lijk niet zo avontuurlijk. Maar ik heb nog nooit de tijd gehad om dat avontuur op te zoeken. Ik heb lang last gehad van m'n rug, ik kreeg op mijn zeventiende een hernia en ben vlak voor de lockdown in 2020 nog eens geopereerd aan m'n tussenwervels. Daarna moest ik zes maanden revalideren, is m'n vorige relatie op de klippen gelopen en ben ik aan een intense job begonnen als hotelverantwoordelijke”, begint Isabelle in Dag Allemaal.

Isabelle merkte op dat Matthieu er wat moeite mee heeft dat zijn vrouw nog niet haar interesses kent zoals hij ze kent.

“Maar kijk, ik zal hem nodig hebben om een en ander te ontdekken, zien wat ik graag doe en waar m'n fysieke limieten liggen. Maar ik sta er echt wel voor open.”

Download onze app voor Android of iOS