.
News Image

Ish Ait Hamou brengt 2e boek Cécile aan huis!

Na zijn debuutroman “Hard Hart” van vorig jaar is Ish terug met een 2e roman: Cécile.


Wie hem een beetje kent weet ondertussen dat Ish Ait Hamou een selfmade man is. Een danser die een boek schrijft… Stel je voor. Dat kan toch alleen maar gaan over dansen? Niets is minder waar. Ish schreef vorig jaar zijn debuutroman “Hard Hart” die bejubeld werd in de pers. Van Hard Hart werden 10.000 exemplaren verkocht. Volgende week komt zijn tweede roman “Cécile” er aan.



Het boek “Cécile”

Voor de research van zijn boek onderging Ish dezelfde roadtrip als zijn hoofdpersonage Djibril. Hij dompelde zich onder in het leven van de 11-jarige jongen. Hij reisde hiervoor naar het geboortedorp van zijn vader en wie anders kon een betere gids zijn dan zijn vader zelf?

Via zijn fotodagboek op sociale media https://www.facebook.com/ishaithamou?fref=ts kunnen mensen nu al de sfeer van het verhaal opsnuiven en de opbouw naar de release volgen. Cécile komt uit op 13 mei.



Ish brengt zijn Cécile zelf aan huis!

Hij zocht en vond een tool om een pre-order actie op te stellen en via zijn sociale media konden trouwe volgers het boek al bestellen. Later werd de actie verder gezet met De standaard boekenhandel.

Mensen die het boek reeds op voorhand kochten maken kans om het boek -nog voor het in de winkel ligt - uit handen van Ish te ontvangen. De reacties op Facebook op de ludieke actie zijn hartverwarmend, ontroerend of hilarisch.

Ish brengt zijn “Cécile” in hoogst eigen persoon tot bij de winnaars – waar ze ook zijn. Op 11 en 12 mei trekt hij er op uit om over heel het land de winnaars hun gesigneerde exemplaar te overhandigen. Een heuse onderneming om zijn boek te promoten, maar wat hij met hart en ziel schreef wil hij met evenveel hart en ziel promoten.



Ish Quotes krijgen hun platform in Vilvoorde

Vilvoorde gaat mee in het verhaal van Cécile.

Ish is bij het grote publiek bekend als danser, choreograaf of jurylid van So You Think You Can Dance. Maar ondertussen ook van de bekende “Ish Quotes.” De stad Vilvoorde zal daarom naar aanleiding van de release een Ish Quote uit Cécile laten plaatsen onder de Vuurkruislaanbrug. Het pleintje onder de brug is zowat een hotspot geworden voor jongeren die er terecht kunnen voor recreatie en ontspanning. Naast heel wat andere graffitikunstwerken komt er een eerste Ish Quote staan. En wie weet ontstaat doorheen de weken of maanden wel een route van Ish quotes doorheen Vilvoorde.

Volgende week gaan 2 street art artiesten hier aan de slag.



Signeertoer bij de Standaard boekenwinkels

Aan klassieke promotie wordt uiteraard ook gedaan. Ish komt graag tot bij de mensen en ook hiervoor gaat hij terug op stap. In het weekend van 15-16 & 17 mei gaat hij van boekenwinkel tot boekenwinkel om Cécile te signeren en mensen de kans te geven om hem te ontmoeten. Later zullen er nog data bijkomen.



(l.t.)


Bio van Ish Ait Hamou

Meer Over:

Ish Ait Hamou