.
News Image

Isolde Lasoen plant solo full CD met Isolde Lasoen et Les Bens

Isolde et Les Bens is een gelegenheidsgroep opgericht door Isolde Lasoen waarin ze haar voorliefde voor zowel de Franse sixtiespop en chanson, als voor Engelstalige pareltjes van vroeger en nu laat blijken. Met deze groep speelt ze deze zomer op Palm Parkies.

Sinds jaar en dag zingt Isolde al backingvocals van achter haar drums, en deed ze tevens hier en daar guestperformances als zangeres. Zo groeide de "goesting" om zelf lead te gaan zingen. De daad bij het woord, stak ze een tof setje samen, en vroeg enkele van haar lievelingsmuzikanten (die toevallig allemaal Ben heten) om haar te begeleiden. Isolde et Les Bens brengen een uitgelezen selectie "schone liedjes" vol nostalgie en charme. Grotendeels zijn dat voorlopig nog covers, want op haar geplande solo full CD is het nog even wachten. De optredens met Les Bens ziet ze als een ideale gelegenheid om ervaring op te doen als zangeres, en om zich te laten inspireren bij het schrijven van die eigen plaat. Een 1e voorproefje hiervan is er intussen met de single "Aluminium folie."

Isolde is vaste drumster en zangeres bij Daan, The Happy, Isolde Et Les Bens, Saint-Marteau, Briskey, The Whodads en werkt/werkte als freelancer samen met Urbanus, Flip Kowlier, Sophia, Raymond Van Het Groenewoud, Novastar, Jef Neve, Nic Balthazar, Guido Belcanto, Willy Wild (Willy Willy), Jack Van Poll, Lady Linn en vele anderen.

Alle info rond de optredens van Isolde et Les Bens op Palm Parkies kun je vinden via:
http://www.parkies.net/artiesten/isolde-et-les-bens/

Bio van Isolde Lasoen

Meer Over:

Isolde Lasoen