.
News Image

Ivo Pauwels als Nonkel Jef in het theater

Feestelijke voorstelling van “Nonkel Jef zit in de patatten”.


Ivo Pauwels, Linda De Ridder, Dirk Van Vaerenbergh, Ben Van Hoof, Diana More, Patrick Onzia en Jef Demedts mochten in een bijzonder sfeer hun premièreweek afsluiten. Er mochten immers al extra voorstellingen aangekondigd worden van de allereerste theaterversie gebaseerd op de legendarische komische reeks Nonkel Jef. Pers en prominenten keken hoe de acteurs hun beste beentje voorzetten op de boerderij. Op 13 en 14 februari kan men ook nog tickets boeken voor deze komedie.



Wie herinnert zich nog de succesvolle Vlaamse sitcom Nonkel Jef die in de tweede helft van de jaren '90 op ons televisiescherm te zien was? De komische reeks over een boer op pensioen, Nonkel Jef, was een ware publiekslieveling en er werden ruim 175 afleveringen van gemaakt. Van Vlaamse cult gesproken... Sinds 14 januari 2016 krijgt Nonkel Jef een tweede leven in Theater Elckerlyc. Niemand minder dan acteurs Ivo Pauwels en Linda De Ridder nemen opnieuw de honneurs waar in Nonkel Jef zit in de patatten. Ze worden vergezeld van een schitterende cast. Deze voorstelling wordt de ultieme kans voor komedie-fans om Linda De Ridder en Ivo Pauwels samen aan het werk te zien op de scène. Linda: Nonkel Jef zit in de patatten wordt een zorgeloos blijspel zoals dit helemaal past in de lijn van de voormalige, succesvolle televisieserie. Scenarist Luc Kerkhofs schreef een stuk die de belevenissen van Boer Jef Melkebeek en een aantal van zijn vaste vrienden uit de reeks helemaal tot hun recht laat komen. Ik heb er echt zin in.



Nonkel Jef Zit In De Patatten nog tot en met 14 februari 2016 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theater Elckerlyc.

Regie : Dirk Lavrysen - Artistiek adviseur: Jan Verbist – Scenario: Luc Kerkhofs

Met: Ivo Pauwels, Linda De Ridder, Ben Van Hoof, Diana More, Patrick Onzia, Jef Demedts, Dirk Van Vaerenbergh.

Tickets: Tickets www.nonkeljefinhettheater.be en www.elckerlyc.be – 070 691 002 (max. 0,30 euro/min) – Ticketbalie Media Markt, De Keyserlei 58-60



Tarieven:

Prijzen Cat. 1 € 26 – Cat. 2 € 22 & Cat. 3 € 17

VIP seats € 38

Alle prijzen zijn inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten.

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.