.
Jacky Lafon, Lissa Lewis
zondag 11 augustus 2024

Jacky Lafon: “Ik was zo emotioneel toen ze dat vroeg” 

Ze noemt haar ‘bonnie’ 

De band tussen Lissa Lewis en Jacky Lafon is zo mooi om te zien. De twee kennen elkaar nog niet superlang, maar Lissa noemt Jacky ondertussen wel ‘bonnie’.

“Ik was er emotioneel van toen Lissa vroeg of ze mij 'bonnie' mocht noemen. Voor mij is zij echt de kleindochter die ik niet heb. Haar ouders begrijpen ook niet goed waarom we twee handen op één buik zijn. Maar Chris, de mama van Lissa, vertelde me dat haar dochter helemaal is opengebloeid sinds wij vriendinnen zijn. Echt, ik kan dag en nacht bij Lissa terecht. En dat is wederzijds”, zegt Jacky in Tv Familie.

Als je samenspeelt in een revue, dan breng je veel tijd met elkaar door. Ook wanneer je dan even niet op het podium staat, wordt er achter de schermen gepraat. Maar wat doen de twee vlak voor ze het podium op moeten?

“Jacky is iemand die enorm met haar tijd meegaat, en ik zorg er altijd voor dat ze er voor een show op haar best uitziet. We zoeken dan even een moment waarin ik haar kan opmaken en valse wimpers kan aanbrengen. Wat Jacky en ik ook gemeen hebben, is dat we allebei stresskippen zijn en een kwartier voor de show begint behoefte hebben aan me-time. Dan trekken wij ons terug in onze individuele loge. Voordat we opgaan, maken we steevast een kruisteken naar elkaar.”