.
Jacky Lafon
zondag 7 juli 2024

Jacky Lafon: “Ik wil helemaal niet pretentieus klinken” 

Ze voelt zich nog altijd erg geliefd 

Voor sommigen lijkt het misschien al langer, voor anderen niet, maar het is toch alweer 9 jaar geleden dat Jacky Lafon ‘Familie’ heeft verlaten. Voor de seizoensfinale mocht ze opnieuw komen opdraven en heeft ze weinig moeite moeten doen om opnieuw in haar rol te kruipen.

“Ik heb meteen mijn personage gevonden waar ik nog altijd verliefd op ben. Rita en Jacky verschillen ook niet zo veel. We zijn allebei sociaal, willen het beste voor iedereen en hechten veel belang aan familie. Bovendien word ik op straat nog altijd aangesproken als (zatte) Rita. Ongelooflijk. Ik zit duidelijk nog steeds in de harten van de kijker. Zonder dat ik pretentieus wil klinken, maar het is wel zo”, zegt ze in Story.

Een zatte Rita gaan we niet te zien krijgen en dat vinden veel fans wel jammer. En als het van Jacky had afgehangen, dan had ze gerust nog eens zatte Rita willen spelen.

“Maar als mijn personage weer aan de fles zat, dan zou alle aandacht daar naartoe gaan, terwijl de focus ligt op de familiereünie. Andere personages staan ook centraal, mijn aandeel is vrij beperkt. Maar voor de rest is Rita nog altijd dezelfde. Alleen heeft ze met ouder worden wat meer rimpeltjes gekregen en is ze wat magerder geworden. En ze kleedt zich ook iets moderner.”

Bio van Jacky Lafon

Meer Over:

Jacky Lafon