.
News Image

Jacques Vermeire bij Jasper Publie

Wat heeft Jacques Vermeire met K3?

Vorige week startte de zoektocht naar de nieuwe K3 bij VTM en lanceerde VTMKZOOM de gloednieuwe aftershow: ‘K3 zoekt K3 met Jasper Publie’. Nu zondag 13 september 2015 is Jasper toe aan een nieuwe aflevering, waarin hij terugblikt op de tweede auditieronde van K3 Zoekt K3. Zijn hoofdgast deze week is acteur Jacques Vermeire, die samenwerkt met K3 voor de serie ‘Hallo K3’. Jasper verwelkomt ook opnieuw een kandidate die hem opvalt tijdens de tweede auditieronde en hij heeft ook heel wat leuke K3-verrassingen in petto voor de kijkers.

Jacques Vermeire volgt de zoektocht naar de nieuwe K3 op de voet. Hij speelt de rol van buurman Marcel in de VTMKZOOM-serie ‘Hallo K3’ en kent de huidige K3-meisjes dus door en door. Jacques hoopt dat hij ook met de nieuwe K3 veel en goed zal kunnen samenwerken. Er wordt heel wat afgelachen in de studio, zeker wanneer Jacques uit het niets een Russische versie van de K3-hit Oya Lélé uit zijn mouw schudt.

In de studio deelt Jasper ook tickets uit voor de gloednieuwe concerttour van K3 dit najaar én roept hij de kijkers op om mee de eerste cd van de nieuwe K3 samen te stellen. Iedereen kan immers zijn top 3 van favoriete K3-nummers doorgeven via vtmkzoom.be. De drie meest gekozen nummers komen automatisch op de allereerste cd van de nieuwe K3 te staan.

Tussendoor zien we Kaztaar Bab ook weer aan het werk in haar rubriek 'Bab Backstage'. Bab gaat achter de schermen van de K3 Zoekt K3-show om extra beelden te maken die vrijdag niet te zien zijn tijdens de uitzending bij VTM.

K3 Zoekt K3 met Jasper Publie, zondag 13 september om 08.30 op VTMKZOOM. (Herhalingen op zaterdag om 08.30 bij VTM en op woensdag om 15.05 en op vrijdag om 19.40 bij VTMKZOOM)

Bio van Jacques Vermeire, Jasper Publie en K3