.
Jamie-Lee Six in De Verraders
dinsdag 5 april 2022

Jamie-Lee Six: “Ik gaf niet alleen om mezelf”

Ze was niet voorbereid op de zet van Loïc

Het zit erop, de verraders zijn ontmaskerd en de bondgenoten hebben het spel gewonnen. Het was een emotionele laatste aflevering van het programma en de kijker kwam voor heel wat verrassingen te staan. Niet alleen was de zet van tv-kok Loïc Van Impe bijzonder gewaagd, hij tekende ook zo zijn eigen doodsvonnis. Iets waar collega-verrader Jamie-Lee Six niet op had gerekend.

Loïc verweet Jamie-Lee dat ze hem niet op de hoogte had gebracht van haar plannetjes. “Wie aandachtig naar het programma heeft gekeken, kon zien dat ik dat wel degelijk had gedaan en wel degelijk had gezegd dat ik niet meer trouw zou zijn aan het pact. Met andere woorden: dat ik dus zou meestemmen op Walter als dat nodig was. Dat is hij daarna trouwens zelf aan Walter gaan vertellen”, legt Jamie-Lee uit in Tv Familie.

Dat Loïc plots aan de ronde tafel te kennen gaf dat hij een verrader was, kwam bij Six hard aan. “Ik was in shock. Ah ja, ik had een week voor niks gelogen. Toen Walter eruit werd gestemd, wist ik ook wel dat ik in mijn eentje als verrader niet meer zou kunnen winnen. Ik gaf dus zeker niet alleen om mezelf.”