.
Jamie-Lee Six in De Verraders
woensdag 26 oktober 2022

Jamie-Lee Six: “Ik heb daar een bloedhekel aan”

Vlaanderen leerde haar kennen als een verraadster

In ‘De Verraders’ kon Jamie-Lee Six op heel wat fans en liefhebbers rekenen. Ondertussen is Six niet meer uit de media weg te slaan en dook ze ook al op in programma’s als ‘Het Jachtseizoen’ en ‘Bv-Darts’. Het ziet er naar uit dat we niet meer om Jamie-Lee heen kunnen.

Wat andere kijkers dan weer enorm opvalt is dat we in ‘Het Jachtseizoen’ niet naast Jamie-Lee kunnen kijken en dat ze behoorlijk aanwezig is in de groep.

“Ik doe dat nochtans niet met opzet, hoor. Ik neem gewoon geen blad voor de mond en daardoor zullen mensen misschien snel zeggen dat ik nogal aanwezig ben. Maar ik vind dat dat meevalt. Soms floep ik er wel eens iets uit dat ik niet zo bedoelde, dus af en toe moet ik eerst nadenken en dan praten”, lacht Six in Story.

In ‘De Verraders’ maakte een groot deel van Vlaanderen voor het eerst kennis met Jamie-Lee, al was dat niet meteen haar mooiste kant dat we te zien kregen.

“Maar dat was dan ook een spel, hé. Ik heb dat gespeeld met als doel om dat te winnen. En ja, daar hoorde liegen en bedriegen bij. Ook al heb ik daar een bloedhekel aan, waardoor ik voor een stuk moest acteren.”

Download onze app voor Android of iOS