.
Jamie-Lee Six
woensdag 9 november 2022

Jamie-Lee Six: “Ik heb daar toch even over moeten nadenken”

Ze doet niet aan eender wat mee

Naast ‘De Verraders’ en ‘Het Jachtseizoen’ kunnen we Jamie-Lee Six ook bewonderen in ‘Bv-Darts’. Hoewel Six beweert dat ze niet op alles zomaar ‘ja’ zegt, maakte ze voor ‘BV-Darts’ toch een uitzondering.

“Al moest ik daar wel even over nadenken, maar mijn ouders vonden het echt iets voor mij. Ook omdat ze weten dat ik af en toe darts speel met maten. Maar competitie is toch meer dan gewoon wat pijltjes smijten. Je moet een goede techniek hebben, snel kunnen rekenen en veel oefenen”, zegt Jamie-Lee in Story.

Momenteel is Jamie-Lee dus vooral in reality te zien en we kunnen ons goed voorstellen dat ze ook van iets meer droomt dan enkel dat. Zo zou ze een programma kunnen presenteren misschien.

“Maar ik weet niet of dat echt mijn ding is. Ook omdat ik mijn West-Vlaams niet 100% wil wegsteken, want dat is een heel belangrijk deel van wie ik ben. Voor sommigen zal dat ongetwijfeld een struikelblok zijn omdat ze me moeilijker verstaan. Al valt het nog mee, vind ik.”

Op VTM Go is Six nog te zien in ‘Familie Files’ waarin ze terugblikt op iconische momenten uit de reeks. Iets op haar lijf geschreven, want Jamie-Lee is een behoorlijk familiemens. “We wonen allemaal redelijk dicht bij elkaar en ik probeer regelmatig langs te gaan. Maar door mijn drukke agenda wordt dat steeds moeilijker.”

Download onze app voor Android of iOS