.
Jan Leyers
donderdag 18 juli 2024

Jan Leyers: “Het is een plezant zomerkamp”

Het was heel leuk

Je zou de samenwerking misschien niet meteen verwachten maar Jan Leyers en Bart Kaëll hebben voor de nieuwe single van Bart al voor de derde keer de handen in elkaar geslagen.

Hoewel hun muziekgenres ver uit elkaar liggen, is Jan er toch al een aantal keer in geslaagd om een echte zomersingle voor Bart te schrijven.

“Weet je, je hebt goede en slechte muziek. En in elk genre vind je goede. Ik heb graag dat een song ergens over gaat in plaats van dat ik enkel rijmpjes aframmel en Jan is ook iemand die een neus heeft voor kwaliteit. Daarin vinden we elkaar”, klinkt het bij Bart in Primo.

Het is dankzij het programma ‘Liefde Voor Muziek’ dat de twee elkaar hebben leren kennen. Daar zijn de twee naar elkaar toegegroeid.

“'Liefde voor Muziek' voelde als een erg plezant zomerkamp. Ik kende collega's als Milow, Laura Tesoro en Bart natuurlijk wel, maar tegelijk ook niet, want je komt elkaar enkel vluchtig tegen achter het podium of in de gang van een tv-show. In het Spaanse Sevilla heb ik Bart veel beter leren kennen.”

Bio van Jan Leyers, Bart Kaëll, Milow en Laura Tesoro