.
Jan Smit
dinsdag 16 januari 2024

Jan Smit: “Ik heb geen idee wat je mag verwachten”

Hij is al veel vergeten

Als er één Nederlander is in Vlaanderen die graag gezien is, dan is het Jan Smit wel. Hij komt binnenkort naar Hasselt om er een spetterend optreden te geven voor de Vlaamse fans.

“Wat je mag verwachten? “Ik heb nog geen idee. Ik weet wel dat het een overzichtsshow wordt, daarvoor ben ik nu oude foto's bij mekaar aan het zoeken. Maar wat de muziek betreft? Ik zou het echt nog niet weten. Dat weet ik zelden op voorhand, omdat ik alles laat ontstaan op het podium. Geen probleem als je zo'n goeie band hebt, dus het wordt sowieso top”, klinkt het in Het Belang Van Limburg.

Die oude foto’s zijn natuurlijk ook voor Jan heel leuk om terug te zien. Het doet hem herinneren aan momenten die hij toch al een beetje was vergeten.

“Omdat ik zo jong begonnen ben, ben ik heel veel vergeten. Dan is het handig als er veel foto's en videobeelden zijn. Ik kan alleen maar concluderen dat er best wel veel gebeurd is in mijn leven. Ik ben niet zo'n sentimenteel persoon, maar dat maakt me bewust van de reis die ik al op jonge leeftijd heb mogen maken.”

Bio van Jan Smit

Meer Over:

Jan Smit