.
Jasper Steverlinck
woensdag 13 maart 2024

Jasper Steverlinck zingt Milk Inc-hit Walk On Water

Wat een mooie versie.

Al 9 seizoenen worden muzikale hokjes gesloopt in Liefde voor Muziek. Voor het feestelijke 10de seizoen wordt de kijker getrakteerd op nog méér artiesten en nog méér muziek.

Liefde voor Muziek stapt in de muzikale tijdmachine, want per voorgaand seizoen keert één artiest terug om samen op een nieuwe, muzikale reis te vertrekken. In Villa La Clausade en wijndomein Mauguio in Zuid-Frankrijk delen Stan Van Samang, K3, Laura Tesoro, Clouseau, Jasper Steverlinck, Johannes Genard (School Is Cool), Suzan & Freek, Tourist LeMC en Regi hun meest geliefde nummers, hun ontembare passie voor muziek, de diepere betekenis achter hun songs en bijzondere persoonlijke verhalen. Regi mag zich op vanavond als eerste laten verrassen door zijn eigen songs, zoals hij ze nog nooit hoorde.

Jasper Steverlinck verraste dinsdagavond in de eerste aflevering en voorzag ‘Walk On Water’ van Milk Inc van een vleugje Nina Simone. “Is het niet geweldig dat een song van Regi ook zoiets kan zijn?”, klinkt het. Het resultaat laat iedereen met open mond achter. “Jasper heeft een wereldstem. Zelfs als hij La Vache zou zingen, klinkt het nog goed”, weet Regi.