.
Dina Tersago
dinsdag 16 mei 2023

JBC en Dina Tersago stellen samen vijfde collectie voor 

Een romantische ode aan de zomer 

Na vier succesvolle collecties, presenteren Belgische modeketen JBC en presentatrice Dina Tersago de dromerige resultaten van hun nieuwste samenwerking. Een zwierige bloemenjurk met open rug of een kanten top die je vrouwelijkheid in de verf zet: deze collectie ademt duidelijk Franse romantiek. La vie en rose, quoi !

"Mijn nieuwe collectie is een ode aan romantiek in de zomer," vertelt Dina. "De vrolijke bloemenprints, het ajour breiwerk en de gehaakte details zorgen voor tijdloze stuks die vrouwelijkheid in de verf zetten. Heel belangrijk voor mij is ook dat alle stuks comfortabel zijn. De collectie wisselt trendy silhouetten af met kwalitatieve basics, zodat iedereen haar hart kan ophalen met deze collectie."

De stijlvolle Dina Tersago heeft een voorliefde voor de Franse stijl. Haar je-ne-sais-quoi in je eigen outfit brengen? Dat doe je door eindeloos te combineren. "Mix dressy met casual voor nonchalante maar stijlvolle looks. Combineer een brede broek met stijlvolle sandalen en een bloementop voor die Franse eenvoud. En laat de bloemenprints voor zich spreken!"

De collectie van Dina Tersago is nu beschikbaar bij JBC. Prijzen variëren tussen €14,95 en €79,95.

Voor interviewaanvragen met Dina Tersago, gelieve contact op te nemen met lauren@mmbsy.com.

Download onze app voor Android of iOS