.
News Image

Jebroer reageert op commotie rond Kind van de Duivel

Jebroer reageert op heisa rond Kind van de Duivel.


Zowel in Nederland als in België is de Nederlandse rapper Tim Kimman, beter bekend als Jebroer, brandend actueel door zijn recentste nummer ‘Kind van de Duivel’. Vandaag kwam Jebroer samen met dj Paul Elstak – met wie hij het nummer maakte - langs bij Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe om te reageren op al deze commotie.




“Hadden jullie deze hetze verwacht?”, vroegen Maarten en Dorothee zich af. “Kijk, dominees roepen ouders op om te praten met hun kinderen en ik denk dat het sowieso wel verstandig is om te doen. Maar kinderen bepalen wat ze zelf willen luisteren en ook wat ze zelf doen. Hoe zwaar is de duivel in jouw leven? Voor mij betekent de duivel geen moer, maar God ook niet, snap je? Ik heb wel respect voor iedereen die in God gelooft. Maar het is niet dat ik probeer om te zeggen dat mensen in de duivel moeten geloven. Ik ben trouwens heel benieuwd wat het zou zijn als ik zou zingen ‘ik ben een kind van een engel’”, vertelde Jebroer.




Misschien heeft het vooral te maken met de videoclip vroegen Maarten en Dorothee zich af. Ze stelden de vraag aan Paul Elstak, die zelf kinderen heeft: mogen zijn kinderen naar de clip kijken? “Nou, daar zijn de meningen toch over verdeeld thuis”, zei hij al lachend. “Zelf vind ik de clip ook best wel heftig. Mijn kinderen zijn 4, 21 en 27 jaar oud. De oudsten mogen wel kijken naar de clip, laat ik het zo zeggen”. Jebroer pikte daar op in: “Wat heel belangrijk is, is dat dit lied en de videoclip niet gemaakt zijn voor kinderen. Dat hebben we zo niet bedoeld. Dit is 25+-muziek. Maar vroeger mocht je ook niet naar 2Pac luisteren en dat deed ik ook stiekem. Je moet het niet verbieden, ga er over praten: praat erover met je kinderen”, vulde Jebroer aan.

Bio van Jebroer en DJ Paul Elstak

Meer Over:

Jebroer DJ Paul Elstak

Bio van Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe