.
Jelle Cleymans
dinsdag 1 november 2022

Jelle Cleymans: “Ik weet dat het hem raakt”

Ze zijn de beste vrienden

De fans van Jelle Cleymans zijn blij want de singer-songwriter heeft een nieuw album uit. Het 4de solo-album van de zanger kreeg de titel ‘Roubaix’ en bevat 10 pareltjes van nummers met prachtige teksten.

Net zoals ‘We kunnen ons redden’, het 2de album dat hij maakte met Jonas Van Geel, is ook ‘Roubaix’ een plaat geworden met heel wat liefdesverdriet, hartzeer en rusteloosheid. Maar ook met de boodschap dat alles weer goed komt.

Maar niet alleen Jelles eigen liefdesbreuk wordt bezongen op de plaat, ook die van Jonas komt aan bod. “Ik wil hun verhaal niet toe-eigenen, maar Jonas is mijn beste vriend. Als hij een klap krijgt, voel ik die ook. Enkele nummers van ‘Roubaix’ zijn tot stand gekomen na de gesprekken die we voerden tijdens de opnames van ons laatste album samen”, zegt Jelle in Gazet van Antwerpen.

De vriendschap tussen Jelle en Jonas is iets unieks. Jonas is dan ook Jelles strengste criticus en allergrootste fan. “Hij is een man van weinig woorden, maar ik weet dat het hem raakt. Hij is er altijd voor mij geweest, nu was het mijn beurt om hem op te vangen. Toen Katrien en ik uit elkaar gingen, heb ik zelfs drie maanden bij hem gewoond.”

Koop hier zijn nieuwe album

Bio van Jelle Cleymans

Meer Over:

Jelle Cleymans