.
Jelle Cleymans
dinsdag 22 november 2022

Jelle Cleymans: “Ik wil daar niet te diep op ingaan”

De kans is klein

Naast zanger en acteur heeft Jelle Cleymans nog een andere belangrijke rol in zijn leven: die van nonkel Jelle. Zijn zus en actrice Clara Cleymans heeft 2 kinderen en zijn Jelles grote oogappels.

“Sinds Clara kindjes heeft, ben ik daar veel mee bezig. Ik zie plots twee spruiten groter worden. En er zijn ineens twee meisjes die me nonkel noemen. Dat woord kennen we niet in onze kleine familie: er zijn geen nonkels of tantes”, legt Jelle uit in Gazet van Antwerpen.

Jelle is zelf al 37 en heeft geen partner, en ook geen kinderen. Al wil hij niet te veel stilstaan bij het idee of hij al dan niet zelf ooit kinderen zal hebben.

“Ik weet dat niet. De kans is klein. Ik wil daar niet te diep op ingaan, ik geniet te veel van de vrijheid in het leven. Ik fladder graag rond. Dat maakt het leven aangenaam en boeiend. Ik kan het ene moment bij de kinderen van Clara zijn en het volgende moment naar Azië fladderen. Als ik zelf kinderen heb, is dat een pak moeilijker.”

Met zijn nieuwe plaat ‘Roubaix’ wil Jelle mensen een andere kijk geven op de liefde. “Het is aan of het is af, zo zien we dat meestal. Maar ik denk dat de meeste liefde net tussen die twee in zit. In de liefde ga je over kasseien, vandaar de titel ‘Roubaix’.”