.
News Image

Jelle Florizoone verdwijnt uit Familie

Vincent Banic gaat Guido Van den Bossche spelen!

 


In het najaar van 2016 verwelkomt Familie opnieuw een bekend gezicht. Acteur, ex-JIM-vj, model en restaurantuitbater Vincent Banić zal gestalte geven aan Guido Van den Bossche. Vincent speelde al mee in de jeugdreeks Het Huis Anubis en had een gastrol in onder meer De Kotmadam. In Familie vervangt hij Jelle Florizoone, die na een jaar uit de reeks verdwijnt.



Vincent Banić staat begin juni op de set van Familie en zal op het scherm vanaf september als de nieuwe Guido zijn intrek nemen in het huis van de Friends, waar hij samen met zijn vriendin Emma (Bab Buelens) en hun dochtertje Mila inwoont. Dat hij een passie voor horeca heeft, was onlangs te zien toen hij als recensent in Mijn Pop-uprestaurant 2016 opdook, maar ook acteren blijft één van Vincents grote liefdes. Van harte welkom Vincent!



De komst van Vincent Banić betekent het afscheid van Jelle Florizoone: “Ik heb het voorbije jaar met plezier gestalte gegeven aan Guido, maar nu is het tijd voor iets anders. De makers van Familie hebben beslist om een andere weg in te slaan. Ik heb enorm veel zin om mijn tanden te zetten in een nieuw project. Ik wil de Familie-kijkers graag bedanken voor de enthousiaste reacties op de mooie verhaallijnen die het afgelopen jaar op mijn pad zijn beland.” Bedankt en heel veel succes Vincent!


Bio van Jelle Florizoone

Bio van Vincent Banic en Bab Buelens