.
Jelle Temmerman, Micheline De Keyzer
zaterdag 20 april 2024

Jelle uit ‘Mijn Restaurant’: “Ik ben daar nu mee gestopt”

Hij wil zichzelf niet voorbij hollen

Jelle Temmerman, de allereerste winnaar van ‘Mijn Restaurant’, heeft het al enkele maanden serieus moeilijk gehad. Hij heeft ADHD en wil soms tienduizend dingen tegelijk doen. Maar dat komt zijn werk nooit echt helemaal ten goede.

Gelukkig trok zijn mama Micheline tijdig aan de alarmbel en kon er worden ingegrepen in de situatie.

“Ik was de pedalen kwijt, dat voelde ik zelf ook wel. Maar als zelfstandige is het niet zo evident om de pauzeknop in te drukken. Tot mijn moeder dus zei dat het welletjes was geweest: ik moest mij laten helpen”, klinkt het in Dag Allemaal.

Temmerman nam rust en die heeft hem zichtbaar deugd gedaan. Hij heeft de negatieve effecten van zijn ADHD terug onder controle. Hij gaat er weer voorzichtig tegenaan met een hernieuwde dosis energie. Deze week opent hij opnieuw de deuren van zijn Kwizien Brut.

“Vroeger kon je hier ook menuutjes eten, daar ben ik mee gestopt. Nu focus ik enkel op de pizza's. Kwestie van mij niet opnieuw voorbij te hollen. Of ik ooit naar het oude concept terugkeer? We zien wel. Momenteel denk ik dat ik het hierbij hou. 't Moet ook voor mij gezond blijven, hé.”