.
Jens Dendoncker
donderdag 2 februari 2023

Jens Dendoncker: “Het neemt echt je leven over”

Hij neemt de taak over van Niels Destadsbader

Vrijdagavond 3 februari start ‘The Masked Singer’ en kunnen we weer genieten van heel wat verschillende prachtige pakken en hun mooie en soms iets minder mooie stemmen. Wie er verscholen zit achter de maskers, dat blijft nog even geheim.

Maar het is ook uitkijken naar presentator Jens Dendoncker, die voor de allereerste keer het programma mag presenteren. Hij is de opvolger van Niels Destadsbader en we kunnen dus wel zeggen dat de lat meteen hoog ligt.

Maar naast ‘The Masked Singer’ is Jens ook nog met allerlei andere projecten bezig. Zo is hij momenteel bezig met het schrijven van een boek ‘Ik mag er niet aan denken’ en nemen de opnamen van ‘Wie Zoekt Die Wint’ ook wat tijd in beslag. En dan is er ook nog een nieuwe comedy-show waar Jens druk mee bezig is.

“Maar ‘The Masked Singer’ neemt echt je leven over. Ik had gelukkig geen zenuwen voor de eerste opnamen en dat had alles te maken met het vertrouwen dat ik van dat grote, toegewijde team krijg, en waarvoor ik enorm dankbaar ben”, glundert hij in Dag Allemaal.

Jens houd van goede voorbereiding, maar beseft dat hij daar soms ook behoorlijk wat tijd mee kan verliezen. “Maar bij ‘The Masked Singer’ kon ik dat loslaten. Ik weet dat andere mensen daarmee bezig zijn, die dat veel beter kunnen dan ik.”

Download onze app voor Android of iOS