.
Jens Dendoncker
donderdag 24 oktober 2024 16:40

Jens Dendoncker: “We hoeven er niet bang voor te zijn” 

Het blijft goed scoren 

Mocht Jens Dendoncker ooit ‘The Masked Singer’ niet meer presenteren, dan kunnen we hem ook meteen uitsluiten als mogelijke verdachte in een pak. Daar wil hij niet aan beginnen.

“Absoluut uitgesloten! Ik kan geen noot juist zingen en vaak hoort er een choreo bij. Ik zou me veel te onzeker voelen. Ik ben ook bang dat ik me claustrofobisch zou voelen in zo'n pak. Het is er niet alleen snikheet, maar vaak weegt het ook erg zwaar. Helemaal niks voor mij”, zegt Jens in Primo.

‘The Masked Singer’ is hét paradepaardje van VTM waar altijd veel kijkcijfers mee gescoord worden. VTM investeert veel in het programma en dat zorgt af en toe toch voor de nodige stress bij Jens.

“Natuurlijk zijn we elke week zenuwachtig voor de kijkcijfers, maar er is een soort garantie dat we niet bang moeten zijn. Er werd de laatste jaren anders naar televisie gekeken. Je kan tegenwoordig geen eenduidig cijfer op een programma plakken omdat het kijkgedrag zo veranderd is. Als VTM tevreden is, zal ik dat ook zijn, al weet ik dat ik de lat hoog leg voor mezelf. Er is altijd wel iets dat beter kan.”

Bio van Jens Dendoncker