.
Jeroen Lenaerts in Thuis
dinsdag 28 juni 2022

Jeroen Lenaerts: “Dat speelde in mijn voordeel”

Fans moeten 'Thuis' niet missen

Net zoals de fans van 'Familie' moeten de fans van 'Thuis' hun favoriete soap deze zomer niet missen. VRT zorgt op VRT NU voor een online dagboek, waarin agent Tim, gespeeld door Jeroen Lenaerts, de hoofdrol zal spelen.

“In dat videodagboek gun ik de kijker een blik in het hoofd van Tim en spreek ik uit wat hij op tv niet kon zeggen”, legt Jeroen uit in Dag Allemaal.

De personages Tim en Sam bleken het afgelopen seizoen het populairste koppel uit de reeks te zijn, en daar kijkt Jeroen Lenaerts niet van op.

“Op zijn werk is Tim een gezaghebbende hoofdinspecteur, maar thuis een lieve sloef. Daar draagt Sam de broek. De situatie is wellicht herkenbaar voor veel kijkers. Het klikt ook met actrice An Vanderstighelen. We vinden elkaar in het spel en komen goed overeen.”

Jeroen debuteerde 14 jaar geleden als het vriendje van Pauliens zus Katrien. Een rol die hij vooral aan zijn lengte heeft te danken. “Ik was zowat de enige man op de auditie van haar lengte. De rol van Tim heeft mijn leven compleet veranderd. Vroeger moest ik naast mijn theaterwerk allerlei jobs aannemen, nu rijd ik elke dag met evenveel goesting naar de set. Het is uitzonderlijk om als acteur zo lang één werkgever te hebben.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jeroen Lenaerts

Meer Over:

Jeroen Lenaerts