Jeroen Meus houdt van zijn worst
Jeroen Meus is gelukkig nu hij gestopt is met zijn toprestaurant Luzine. Hij houdt van andere dingen…
Jeroen Meus staat volop in de schijnwerpers momenteel. Dagelijkse Kost loopt weer op televisie, de opnames van Goed Volk zijn opnieuw gestart, en bovendien lanceert hij zowaar een eigen kledingcollectie bij JBC. Openhartig vertelt hij in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws, dat stoppen met zijn sterrenrestaurant Luzine de beste beslissing van zijn leven was.
Op de hotelschool werd je in het keurslijf gegoten van minstens voor drie sterren te gaan. Anders was je een mislukkeling. Daardoor rolde Jeroen Meus in de wereld van de Michelinsterren. Maar eigenlijk zijn saucissen meer zijn ding, aldus de populaire tv-kok. Jeroen Meus vindt zichzelf geen chef, hij is een tv-kok. En daarin kan hij volledig zichzelf zijn. Daarom voelt hij zich ook volledig thuis in zijn hotdogrestaurant Würst, tussen zijn worsten.