Jeroen Meus wordt 36
Jeroen Meus is een kok en tv persoonlijkheid uit Leuven. Hij is de uitbater van het restaurant Luzine in Wilsele en volgde als student de opleiding aan de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Eén van de meest bekende hotelscholen uit België. Jeroen Meus presenteerde op tv en radio al diverse culinaire programma's. Zo had hij op Canvas Plat Préfere waar hij 3 seizoenen lang het lievelingseten van bekende personen mocht maken. Op één had hij van 2002 tot 2003 ook een kookrubriek in het zomerprogramma 'Aan Tafel' en bij VTM had hij in 2004 zijn eigen programma 'Wie komt er Eten'. In 2010 kwam hij dan met het bekendste programma tot dusver 'Dagelijkse Kost' in de vooravond van de VRT, een programma dat hem veel lof en prijzen mocht opleveren. Zo had kreeg hij al verschillende Televisie Sterren voor 'Dagelijkse Kost' en kreeg hij ook al een ster als beste tv persoonlijkheid. Een hele eer dus. Meus heeft ook al een heleboel kookboeken op de markt en is een graag geziene gast op de Boekenbeurs.