.
Jo Hens in Familie - aflevering 6829
woensdag 24 november 2021

Jo Hens over zijn rol in Familie: “soms is het geen uitdaging meer”

“Ik heb ‘Familie’ altijd als een job gezien.”

Jo Hens kruipt al 12 jaar in de huid van Niko in Familie. Al houdt de acteur ook altijd voldoende tijd over voor zijn werk als zanger bij Level Six en voor musicals zoals 40-45.

“Ik heb ‘Familie’ altijd als een job gezien”, onthult Jo Hens in Primo. “Maar om het even welke job: als ik het niet graag doe, doe ik het niet. En ik doe ‘Familie’ nog altijd enorm graag. Al twaalf jaar.”

Al is acteren in Familie niet altijd een uitdaging: “Soms is het een uitdaging en soms niet, maar dat heb je nu eenmaal met tv-series: de ene keer komt je personage uitgebreid aan bod, de andere keer niet.”

Ondertussen kent Jo Hens zijn personage Niko ook door en door. “Ik weet ook hoe het bij ons op de set marcheert, dus ik heb geen stress meer om hem te spelen, terwijl ik dat voor een musical, theatervoorstelling of show met Level Six wel heb.”

“Maar de combinatie met ‘Familie’ werkt voor mij gewoon heel goed”, benadrukt Jo Hens in Primo. “Ook al omdat de communicatie bij ‘Familie’ zeer open en correct is. Ze weten daar dat ik ook andere dingen wil doen en dat wordt geaccepteerd en geapprecieerd.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jo Hens

Meer Over:

Jo Hens Familie