.
Jo Vally
maandag 18 juli 2022

Jo Vally: “Nog niet gevraagd voor Tien Om Te Zien”

Nog veel onduidelijkheid over terugkeer van het programma

Na een succesvolle try-out vorig jaar, slaat Tien Om Te Zien na een afwezigheid van 14 jaar opnieuw haar tenten op aan de Vlaamse kust. Ditmaal niet in Blankenberge, maar in Middelkerke. Willy Sommers en Anne De Baetzelier tekenen opnieuw present voor de presentatie van het legendarische liedjesprogramma. Wie wel en wie niet komt optreden, is nog een goed bewaard geheim.

“We zijn gecontacteerd geweest om te vragen of we vrij zijn, maar meer weet ik nog niet”, vertelt Jo Vally in een interview met Showbizzsite. De schlagerzanger stond in de hoogdagen van ‘Tien Om Te Zien’ praktisch elke week op het podium.

De grote doorbraak van Jo Vally kwam er dan ook begin jaren ’90, gelijktijdig met de oprichting van de commerciële zender en de start van ‘Tien Om Te Zien’.

“Het format zal sowieso wel een beetje aangepast zijn naar de tijdsgeest”, aldus Jo. “Maar men zal er toch niet om heen kunnen om het huidige publiek kennis te laten maken met die grandeur van vroeger, met wat geweest is”, gaat de zanger verder.

Ook zonder ‘Tien Om Te Zien’ belooft het alvast een razenddrukke zomer te worden voor Jo Vally. Zijn agenda staat barstensvol. “Er moet dan ook heel wat optredens die geannuleerd werden tijdens corona ingehaald worden”, verklaart de zanger.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jo Vally

Bio van Anne De Baetzelier en Willy Sommers