.
Joeri Fransen
vrijdag 17 mei 2024

Joeri Fransen: “Voor elke persoon die boe roept, zing ik drie nummers extra”

Hij was er van aangedaan

Hoewel Joeri Fransen het best wel aangenaam vond om herkend te worden na zijn deelname aan ‘Idool’, was het niet altijd even leuk. Er zijn toch twee momenten geweest die negatief in zijn geheugen staan gegrift.

“De eerste keer was ik op een soort hippiefeestje en iemand sprak mij heel boers aan: 'Wat doe jij hier, jij hoort hier niet thuis!' Grappig genoeg ben ik die mens achteraf nog vaak tegengekomen, het is een kunstenaar van wie ik ondertussen zelfs werken heb gekocht. En de tweede keer was toen ik boegeroep kreeg op een optreden op een pensenkermis. Al staat er 6.000 man enthousiast te applaudisseren, als er drie man boe roept, hoor je dat”, geeft hij toe in Dag Allemaal.

Dat boegeroep had een serieuze impact op Joeri en hij was klaar om van het podium te stormen. Al had hij ook een antwoord klaar voor de boe-roepers.

“Ik riep nog sarcastisch: 'Voor elke persoon die nog boe roept, doe ik er drie extra liedjes bij.' Na dat nummer begon het publiek spontaan 'Boe!' te roepen, wat dus eigenlijk een heel mooi compliment was. Die drie gasten zijn zich achteraf bij de signeersessie heel lief komen excuseren.”

Bio van Joeri Fransen

Meer Over:

Joeri Fransen