.
Joffrey Anane
vrijdag 4 februari 2022

Joffrey Anane: ‘Wil de nieuwe Gert Verhulst worden’

Maar niet om de reden die u zou denken

Tot voor kort had bijna niemand al over Joffrey Anane gehoord. Het nieuwe jurylid van 'Dancing With The Stars' is dan wel zelf choreograaf en danser, echt bekend bij het grote publiek was hij niet. Maar daar komt hopelijk binnenkort verandering in. Anane koestert grote dromen.

“Ik zie mezelf over tien jaar als de nieuwe Gert Verhulst. Al hoef ik niet noodzakelijk dezelfde bankrekening – dag mag natuurlijk wel”, lacht Joffrey in Het Laatste Nieuws. “En een eigen docusoap, dat moet ook niet direct.”

Joffrey bedoelt het natuurlijk helemaal anders en geeft graag nog wat uitleg waarom hij dat wil. “Je kan niets doen op tv zonder Gert Verhulst. De man die je niet kan uitsluiten. Soms eens op televisie, maar vooral achter de schermen. Als er een programma gemaakt wordt, zit Gert mee achter de knoppen. Hij doet niet alles zelf, maar biedt kansen, brengt mensen samen die iets willen doen en hij zorgt ervoor dat alles geregeld is zodat het programma een succes kan worden. Zo’n persoonlijkheid wil ik worden.”