.
Johan Terryn
zaterdag 7 maart 2020

Johan Terryn: Ik ben toe aan een nieuwe relatie

Johan Terryn hoopt de vrouw van zijn leven te vinden. 


Evi Hanssen ontving zaterdagochtend Johan Terryn in Het Heilig Huis van Hanssen op Joe. Evi schotelde Johan een ontbijt én De 10 Geboden voor. Ze sprak met hem onder andere over zijn rol als papa, het lege nest syndroom en over de liefde. Vanavond zien Evi en Johan elkaar trouwens opnieuw, want dan staan ze samen op de planken tijdens de première van de musical 'Mamma Mia'.



Ik ben redelijk zeker dat ik een goede papa ben. Ik ben niet het type papa dat de beste vriend is van zijn kinderen. Ik sta heel dicht bij mijn kinderen, maar in een kind-ouder relatie, vertelde Johan aan Evi. We kunnen wel heel veel lol maken en ik ben eigenlijk soms de kleinste van de hoop. Nu zijn ze volwassen, maar de kinderen waren 3 en 7 toen we uiteen gingen. In het begin was dat een beetje schizofreen, een week papa zijn en een week waarin je je op het werk en in het uitgaansleven stort. Ze zijn nu bijna 22 en 18, en nu ervaar ik het lege nest syndroom. Ze zijn nog niet weg, maar volgend jaar gaat dat zeker gebeuren. De oudste gaat op kot, de jongste gaat met Erasmus weg. Het is heel normaal en het is ze 100 procent gegund, maar ik voel me daardoor wel wat kwetsbaar worden. Mijn ouders zijn in de 80 en op de sukkel. Je komt dus een beetje op je eigen eiland te zitten.



Ik ben wel toe aan een nieuwe relatie. Ik denk dat het op een bepaald vlak moeilijker wordt om iemand te vinden, omdat het moeilijker is om een project te definiëren samen met iemand. Je hoeft geen huis meer te kopen, kinderen te maken, ... Dat is dus niet meer zo goed vast te pakken. Je stelt je dan de vraag wat je nog van je relatie verlangt, vertelde Johan openhartig. Ik denk dat ondertussen de belangrijkste relatie van mijn leven er zit aan te komen, want dat is degene waarmee je hopelijk gaat eindigen. Er is toch nog altijd een stille hoop om nog een lange relatie te hebben, die helemaal in harmonie vervlochten kan geraken. Dat is echt wel een gemis. Als ik mensen lang zie samen zijn en gelukkig zijn, denk ik toch van: potverdorie dat had ik ook gewild. Ik ben eigenlijk een familyman die er niet in geslaagd is dat te doen. Ik ben met mijn twee jongens een gezin, maar die gaan aan hun eigen leven beginnen, dus binnenkort ben ik een gezin van één, lachte Johan.

Bio van Johan Terryn

Meer Over:

Johan Terryn