.
Johan Verstreken
donderdag 4 juli 2024

Johan Verstreken: “Ik heb er wel plannen” 

Hij wil verhuizen 

Als het van Johan Verstreken afhangt, dan verhuist hij binnen een aantal jaren naar Spanje. Hij zou zich daar heel graag willen vestigen, al is dat nu nog niet aan de orde.

“Er is hier de zorg voor mijn moeder. En mijn eigen gezondheid. Alhoewel ik op dat vlak wat gerustgesteld ben. Ik was altijd bang dat de medische zorg in Spanje niet zo goed was als bij ons, maar ik heb er vorig jaar mijn arm gebroken. Ik werd er geopereerd, en dat is allemaal perfect verlopen. Wie weet, ooit. Ik heb er wel plannen”, klinkt het in Primo.

Johan wil graag naar Spanje verhuizen om er een bed and breakfast te openen. Zo blijft hij toch nog een beetje sociaal contact hebben met de mensen.

“Ik doe niks liever dan in mijn eentje naar het zuiden van Spanje rijden. Via Frankrijk, het Baskenland, over Madrid naar Andalusië. Heerlijk! Maar verder heb ik wel een grote vriendenkring. Verschillende vriendengroepen: een groepje mensen met wie ik in Oostende ga wandelen, vrienden van de jeugdvereniging van vroeger, oude vrienden uit de showbizz en de politiek... In Spanje heb ik ook al een uitgebreide vriendenkring, zowel locals als Vlamingen die er wonen.”

Bio van Johan Verstreken

Meer Over:

Johan Verstreken