.
Johan Verstreken
woensdag 6 december 2023

Johan Verstreken laat brave imago achter zich

Hij ziet er helemaal anders uit nu

In de jaren 90 was Johan Verstreken ontzettend populair. Hij was niet van televisie weg te slaan en vrouwen zagen hem als de ideale schoonzoon. Hij had een braaf imago en zag er goed uit. Een imago dat hem volledig werd opgelegd, zo blijkt.

“Ik heb het eens aangedurfd een kinderprogramma aan te kondigen in een jeanshemd. De volgende dag kreeg ik een boze nota van de directie: 'Meneer Verstreken, gelieve u aan de kledingstijl van de BRTN te houden, met vest, hemd en das. Indien dit zich nog eens voordoet, zullen wij genoodzaakt zijn u uw C4 te geven.' Dat was even schrikken, ik was blij toen ik van dat keurslijf verlost was”, lacht Johan in Dag Allemaal.

Dat imago van vroeger, daar blijft niet veel meer van over. En dat vindt Johan ook niet erg. Hij trekt het zich allemaal niet meer aan.

“Tijdens corona kwam een meer verwilderde look. De kappers waren dicht en ik heb mijn haar gewoon laten groeien. Nu is het in een dotje, maar vaak laat ik het gewoon los hangen. Niemand die mij dan herkent als ik op de dijk van Oostende wandel, zalig.”

Bio van Johan Verstreken

Meer Over:

Johan Verstreken