.
Joke van de Velde
donderdag 3 november 2022

Joke van de Velde herstelt van helse periode

Stel niets uit tot morgen, voor je ‘t weet is het te laat

Miss België 2000 Joke van de Velde moet opnieuw een zeer zware periode doorstaan. Vorige maand moest ze onverwacht afscheid nemen van haar 55 jarige zus Belinda.

“Ik mis mijn zus heel hard, het besef dat ze er niet meer is dringt meer en meer door. Ik weiger mezelf op te sluiten, maar of ik me nu afzonder of onder de mensen ben, dat gevoel is steeds bij mij”, vertelt Joke van de Velde.

Op een evenement van Le Parfum de Nathalie kon men haar spotten in het bijzijn van prinses Delphine Boel en Nathalie Baeten, de vrouw van Marc Coucke.

“Er was geen sprake van een protocol of zo. Ik denk ook niet dat de prinses zo in elkaar zit. Ze is een zeer aangename en toegankelijke persoonlijkheid”, vertelt Joke van de Velde aan TV Familie.

Joke zelf zou heel graag een sprookjesprinses zijn maar een prinses in het echte leven, dat laat ze liever aan zich voorbij gaan. “Alles wat je zegt en doet wordt onder de loep genomen. Je wordt niet beoordeeld op je job, maar op je hele zijn”, aldus van de Velde in TV Familie.

Download onze app voor Android of iOS