.
Joke van de Velde
zaterdag 5 maart 2022

Joke van de Velde is alleenstaande moeder: “het is niet altijd makkelijk”

Ze staat er helemaal alleen voor

Joke van de Velde heeft nooit veel onthuld over haar liefdesleven. Ook niet toen ze eind 2020 onverwachts aankondigde dat ze zwanger was. Wie de vader is van de ondertussen éénjarige Luca is niet geweten, maar in Story onthult Joke wel dat ze haar zoontje opvoedt als alleenstaande moeder.

“Zonder in detail te treden: ik sta inderdaad alleen in voor de opvoeding van Luca”, geeft de voormalige Miss België toe in Story. “Zijn vader speelt geen actieve rol in ons leven.”

“Je hebt niet alles in het leven in de hand...” klinkt het gelaten bij Joke van de Velde. Maar gelukkig krijgt Joke veel steun van familie, vrienden, buren… Ook de pandemie had een invloed op haar moederschap…

“Door corona heb ik hem amper naar de crèche gebracht. Luca gaat regelmatig naar mijn ouders, die allebei ver in de zeventig zijn. Ik wil geen enkel risico nemen”, benadrukt Joke in het weekblad. Maar daar hing ook een voordeel aan vast…

“Ik ben ook dankbaar dat ik hem in zijn eerste babyjaar dicht bij me kon houden. Het is niet altijd makkelijk, maar ik ben heel fier op mezelf dat ik mijn zoon alleen kan grootbrengen”, aldus Joke van de Velde in Story.

Bio van Joke van de Velde

Meer Over:

Joke van de Velde