.
Brecht Heldenbergh en Jolien De Neve uit Blind Getrouwd
donderdag 20 juni 2024

Jolien uit Blind Getrouwd: “Misschien is het toch ons ding niet”

Ze wonen eindelijk samen

Iets meer dan een jaar geleden zagen Jolien De Neve en Brecht Heldenbergh elkaar voor het eerst. Ze gaven hun ja-woord en begonnen aan hun avontuur bij ‘Blind Getrouwd’.

Ondertussen huren de twee samen een huis en wonen ze nu zo’n drie maanden samen. Een makkelijke zoektocht was het niet, want het huis moest toch aan wat voorwaarden voldoen.

“Het moest groot genoeg zijn, want we hebben elk redelijk veel spullen en je voegt toch twee huishoudens samen. Maar we hebben ook veel weggedaan. Het heeft weinig zin om twee sets kookpotten te hebben. Verder moesten er ook voldoende slaapkamers zijn en veel lichtinval. Net als een tuin en een parkeerplaats. Het huis moest ook rustig gelegen zijn, maar toch dicht bij de winkels”, zegt het koppel in Story.

Het is een heel bewuste keuze voor het koppel om het huis te huren en niet meteen iets te kopen.

“We wonen nu in een streek die we allebei niet zo goed kennen. Bevalt het ons hier of niet? Voorlopig wel, maar misschien blijkt het over een half jaar toch niet ons ding te zijn en dan kunnen we makkelijker weer weg. Maar tot nu toe hebben we het hier naar onze zin.”