.
Jonas en Britt uit Blind Getrouwd
zaterdag 26 oktober 2024 18:00

Jonas (Blind Getrouwd): “Het was schrikken toen ik dat hoorde” 

Dat zag hij niet aankomen 

De huwelijken in ‘Blind Getrouwd’ lijken allemaal maar een beetje stroef te verlopen. Niet iedereen staat al even ver als zijn of haar partner en dat zorgt soms voor moeilijkere situaties.

Dat is ook zo het geval bij Jonas Lefevere en Britt Winnepenninckx. Bij Jonas ontluikten er al gevoelens, terwijl daar bij Britt nog geen sprake van was.

“Het was even verschieten toen ik dat hoorde. Maar ik ben blij dat Britt eerlijk was. We hebben het hele 'Blind Getrouwd'-avontuur meteen in een hoog tempo aangevat. We hadden allicht iets meer tijd moeten nemen om alles rustig op te bouwen, maar op dat eigenste moment voelde het goed”, zegt Jonas in Tv Familie.

Jonas en Britt zaten op een andere golflengte van spontaniteit, waardoor het gewoon even misging. Maar niks waar niet aan gewerkt kan worden.

“Noem het een verschil in liefdestaal. Waardoor ik misschien iets te snel dat fysieke contact opzocht. En dat leek me geen probleem, aangezien Britt zelf ook vaak aanhankelijk en fysiek was. Maar voor haar waren daar nog geen verdere gevoelens mee gemoeid.”

Bio van Jonas Lefevere en Britt Winnepennickx