.
Jonatan Médart
dinsdag 17 september 2024

Jonatan Médart: “Dat zijn geen echte vrienden meer”

Hij let goed op

Op dit moment is Jonatan Médart te zien in ‘De Verraders’ en is hij door Staf Coppens ook aangeduid als één van de verraders. Veel mensen kennen hem al van sociale media, maar nu leert ook het brede publiek hem kennen.

Jonatan is erg succesvol en trekt veel volgers en kijkers met zijn video’s en berichten op TikTok en Instagram. Maar mocht hij toch kunnen kiezen, dan zou hij graag voor één dag eens in de huis willen kruipen van een dj zoals Charlotte de Witte.

“Die reist bijna de hele wereld rond in een dag. Hoe tof! Of een bakker. Ik zou dan graag eens om vier à vijf uur 's ochtends opstaan om lekkere dingen zoals taart en croissants te maken. Want ik eet heel graag”, lacht hij in Het Laatste Nieuws.

In een programma als ‘De Verraders’ gaat het er heel hard aan toe. Er wordt gelogen en bedrogen en gelukkig is het voor Médart de eerste keer dat hij daar echt mee in aanraking komen.

“Bedrogen of verraden ben ik nog nooit geweest. Wél vrienden die graag pronken dat ze mij kennen. Ik hoop dat mensen me leuk vinden als persoon en niet omdat er een bepaald cijfer achter mijn volgers staat. Doe dus maar lekker normaal. Ik ben maar een mens die graag video's voor TikTok en Instagram maakt. Dat is niet zo bijzonder, hoor. Zulke mensen zijn dan ook geen échte vrienden (meer) nu.”

Bio van Jonatan Medart