.
Lien Opdebeeck en Joren Dumont uit Blind Getrouwd
woensdag 1 februari 2023

Joren Dumont: “Christoff had geen andere keuze”

Ze lanceerden samen een single

We kunnen niet ontkennen dat er een ongelofelijke glimlach op ons gezicht verscheen toen we zagen dat Christoff in samenwerking met ‘Blind Getrouwd’-deelnemer Joren Dumont het nummer ‘Ik heb 3 haren op m’n borst, ik ben een beer’ had gelanceerd.

Het nummer is een echt après-ski nummer en was al eens te horen in één van de afleveringen van ‘Blind Getrouwd’. Christoff nam de single op na het verliezen van een weddenschap met Joren.

“Hij dacht dat mijn ‘Blind Getrouwd’-huwelijk met Lien een succes zou worden, aangezien ik nogal een vlotte kerel ben. Maar zoals je weet is dat huwelijk niet gelukt. En daarom kon Christoff niet anders dan het liedje mee inzingen”, lacht Joren in Tv Familie.

Voor Joren is dit een leuk zijsprongetje, maar een echte zangcarrière ambieert hij totaal niet. Maar hij is wel blij dat het nummer wordt gesmaakt door heel wat mensen.

“Op de sociale media werd het filmpje waarin ik dat nummer zing tijdens ‘Blind Getrouwd’ de voorbije maanden gretig gedeeld. Zo is het een oorwurm geworden. Oorspronkelijk is het een Duits nummer, dat vertaald is geweest door een Nederlander. Maar die is daar nooit mee doorgebroken. Logisch, want het is een absurde tekst. Het slaat nergens op.”

Bio van Joren Dumont en Christoff

Meer Over:

Joren Dumont Christoff