.
Joren Dumont
donderdag 18 mei 2023

Joren Dumont: “Het is nog heel pril”

Hij is aan het daten

Het is bijna een jaar geleden dat Joren Dumont in het huwelijksbootje stapte met Lien Opdebeeck voor het programma ‘Blind Getrouwd’. Jammer genoeg bleef dat huwelijk niet duren en gaat Joren terug als vrijgezel door het leven.

Al zou dat wel eens voor niet lang meer kunnen zijn. Joren vertelde in ‘Hadiemicha’ op Ment Tv dat hij een nieuwe toffe vrouw had leren kennen, maar dat het nog allemaal heel pril is en dat hij er dus nog wat mee oplet.

“Ik krijg nu veel berichten van mensen die mij feliciteren, maar voor alle duidelijkheid: het is allemaal nog heel pril. Maar het klopt, ik heb een leuke dame ontmoet, een tijdje terug. Sinds ‘Blind Getrouwd’ ben ik wel voorzichtiger geworden. Ik had een soort muurtje rond mezelf opgebouwd. En dat mag nu stilaan gesloopt worden”, vertelt Joren in Tv Familie.

Na de opnames van het programma stond Joren nog niet meteen open om iemand nieuw in zijn leven toe te laten. Hij zocht vooral de rust en het gezelschap van naaste vrienden en familie.

“Terwijl we nu ook alweer enkele maanden verder zijn en ik openlijk toegeef dat ik ernaar uitkijk om met z’n tweeën een nieuw verhaal te beginnen. Het is ook de ideale periode om zoiets te laten groeien.”