.
Josje Huisman bij K3 (2010)
zondag 21 mei 2023

Josje Huisman: “Toen was hij nog doodgewoon”

Ze bouwde hem zelf om

Wanneer Josje Huisman niet in Nederland verblijft is ze ongetwijfeld te vinden in Spanje, waar ze een villa heeft aan Costa Calida. Daar brengt ze veel tijd door met haar partner en zoontje Kamari. En binnenkort ook met haar tweede kindje waarvan ze nu zwanger is.

Maar Josje hoeft niet altijd in haar chique villa in Spanje te verblijven. Ze trekt even graag rond met haar camper waar ze het ook heerlijk vindt om in te verblijven, schrijft Tv Familie.

“Ik kocht hem in 2021. Het was toen een doodgewone bestelwagen. Ik heb hem zelf leeggemaakt, schoongemaakt en geïsoleerd. Het is niet supergroot, maar ik heb er alles wat ik nodig heb. Een bed, een keukentje, een opbergruimte, een koelkast en zelfs een douche en een toilet.”

Josje is al vaak op de baan geweest met haar camper en zo reedt ze zelfs al door Frankrijk tot in Malaga. Het liefst gaat ze op zoek naar een rustig plekje waar ze een kampvuur kan maken.

“Meer heb ik niet nodig. Ook Kamari vindt het hier geweldig. Hij zit dan naast me, op de passagiersstoel. Ik heb geen kinderslot, maar ik heb het handvat met duct tape afgeplakt. Zo kan hij geen straffe stoten uithalen.”