.
Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen, Julia Boschman
maandag 6 december 2021

Julia Boschman: “Gelukkig ben ik niet van de trap gevallen”

Haar ultieme doop bij K3 valt in het water.

Julia Boschman, het nieuwe K3’tje had op 3, 4 en 5 december haar ultieme vuurdoop moeten krijgen in het grote Sportpaleis tijdens de ‘Studio 100 Rewind Party’s’ en de ‘De Grote Sinterklaasshow’. Eindelijk zou ze aan duizenden mensen kunnen tonen waarom zij de wedstrijd had gewonnen. Maar dat werd een vuurdoop in mineur. Slechts enkele uren voor de deuren zouden opengaan, werd alles afgelast. Met dank aan de maatregelen van het overlegcomité. Geen ‘Studio 100 Rewind Party’ en ‘Grote Sinterklaasshow’ dus voor Julia.

Studio 100 wou de mensen toch nog een beetje opbeuren en ze gingen aan de slag om de sintshow toch op te nemen. Julia kreeg haar vuurdoop, maar dan wel eentje voor technici, personeel en familieleden. “Uiteraard had ik liever een vuurdoop gehad met alle mogelijke toeters en bellen, maar door dat dekselse coronavirus heeft het niet zo mogen zijn”, klinkt het bij Julia in Het Laatste Nieuws.

Publiek of niet, Julia gaf tijdens de opnames toch het beste van zichzelf. “Ik ben tevreden over mijn prestatie. Ik zong goed, kende mijn danspassen en ik ben niet van de trap gedonderd. Ik maakte me daar op de repetities geen zorgen over, maar uitgerekend tijdens de opname zette ik mijn voet slecht neer”, lacht Julia

Bio van Julia Boschman en K3

Meer Over:

Julia Boschman K3