.
K3
dinsdag 18 oktober 2022

Julia Boschman: “We krijgen daarover veel berichtjes”

Hun nieuwe nummer heeft een mooie boodschap

Het gaat hard voor K3. Na een succesvol jaar met Julia als nieuwe K3’tje staat er nu ook een nieuw album op de planning, dat eind november uitkomt en ook ‘Liefde Voor Muziek’ staat op de planning.

Maar eerst is er de voorbode van het nieuwe album, hun nieuwe single ‘Vleugels’. Een oorwurm, maar wel eentje met een serieuze boodschap achter.

“Met dit nummer willen we een ode brengen aan mensen en kinderen die het niet altijd even gemakkelijk hebben, maar toch met een open blik de wereld tegemoet gaan. Als buitenstaander wil je soms hun pijn toch even kunnen overnemen, maar vaak is dat niet nodig. Die mensen zijn juist heel dapper en zeggen: ‘Kom maar op!’”, legt Julia uit in Dag Allemaal.

K3 krijgt vaak berichtjes van fans waarin ze vertellen dat ze heel wat kracht, steun en troost halen uit hun muziek. En dat vinden de dames leuk om te horen.

Ook K3 heeft al heel wat doorzettingsvermogen moeten tonen de voorbije jaren. “Bijvoorbeeld toen Hanne, Klaasje en ik moesten bewijzen dat het mogelijk was met een volledig nieuwe K3 succes te hebben. Toen hebben we heel vaak moeten opboksen tegen vooroordelen. We hebben serieus moeten knokken.”