.
News Image

Julie Van den Steen vervangt Nathalie Meskens in Beat VTM

Julie Van den Steen straks nieuwe leading lady VTM?

 


Haar overstap van MNM naar VTM legt Julie Van den Steen geen windeieren. De commerciële zender schakelde haar al in voor de nieuwe talkshow ‘Wat een dag’ én de blondine zal Nathalie Meskens in ‘Beat VTM’ vervangen.



Enkele weken geleden raakte bekend dat Nathalie Meskens zwanger is, een bericht dat meer dan welkom was bij de 37-jarige actrice en presentatrice. Helaas moest Meskens daardoor verstek geven voor het programma ‘Beat VTM’ waarin VTM-gezichten een uitdaging van onbekende mensen aangaan. Nathalie Meskens zou gaan apneuduiken, dat gaat echter niet door. De dokter had er namelijk op aangedrongen om het leven van haar ongeboren kind niet in gevaar te brengen. Met pijn in het hart annuleerde Nathalie Meskens haar deelname, VTM moest halsoverkop op zoek naar een vervanger.



Julie Van den Steen blijkt zo gek te zijn om de uitdaging van Nathalie Meskens over te nemen, dat schrijft Het Laatste Nieuws donderdag. Vanaf aanstaande maandag zou Van den Steen aan de trainingen starten, net op de dag van de eerste officiële uitzending van het nu al geplaagde ‘Wat een dag’. Daarin is Julie Van den Steen een aantal keer te zien, al presenteert programmadirecteur Davy Parmentier het programma. Feit is wel dat Julie Van den Steen een niet onbelangrijke rol heeft in de talkshow, hopelijk valt één en ander de komende weken te combineren, Van den Steen start namelijk met een grote achterstand aan de uitdaging voor ‘Beat VTM’.

Bio van Julie Van den Steen

Meer Over:

Julie Van den Steen

Bio van Nathalie Meskens en Davy Parmentier