.
Julie Vermeire te gast bij Dancing With The Stars 3
woensdag 16 november 2022

Julie Vermeire: “Dat hoeft nog niet”

Maar het mag altijd

Na een eigen kledingcollectie is het voor Julie Vermeire tijd voor nu ook een eigen juwelencollectie. Voor die collectie ging ze een samenwerking aan met Kruidvat, en dat was een bewuste keuze van de dochter van Jacques Vermeire.

“Ik heb wel even getwijfeld. Maar Kruidvat heeft mij van alles getoond en er was een heel open communicatie. Ik heb op TikTok veel jonge volgers tussen zes en achttien jaar, voor hen is het leuk dat de sieraden low budget zijn”, zegt Julie in Dag Allemaal.

Julie is geen juwelenontwerpster, maar had wel veel inspraak bij het ontwerpen van de ringen, oorbellen en kettingen. Maar een cursus juwelen maken, dat staat nog niet op de planning.

“Het ziet er wel cool uit om zelf ringen te kunnen ontwerpen, maar ik weet niet of ik creatief genoeg ben. Maar ik heb dus wel mee de items gekozen en had inspraak in de kleuren. Die vind ik heel feestelijk, het mag opvallen.”

Julie draagt graag juwelen en hoopt dan ook om ooit de ultieme ring te krijgen van haar vriend Laurins: een trouwring. Maar die hoeft hij niet zelf te ontwerpen. “Er zijn genoeg ringen te koop, zeker? Maar als iemand hem daarbij kan helpen, waarom niet natuurlijk? Het maakt een ring wel persoonlijker.”