.
Julie Vermeire te gast bij Dancing With The Stars 3
donderdag 2 maart 2023

Julie Vermeire en Laurins zijn heel verschillend

“Hij is de juiste persoon om me te kalmeren”

Julie Vermeire en Laurins Dursin zijn inmiddels tweeënhalf jaar samen en het gaat goed.” We zijn heel verschillend, maar respecteren en steunen elkaar”, geeft Julie Vermeire aan Gazet van Antwerpen mee.

Laurins helpt haar ook heel veel met haar sociale media. Hij motiveert haar om niet op te geven. mij ook enorm met mijn sociale media. Hij kan me ook motiveren om niet op te geven. Daar heb je dat onzekere kantje weer.

“Hij is de juiste persoon om me dan te kalmeren. En mij te verzekeren: Julie, je doet het keigoed”, vertelt Julie. Ook met Jacques klikt het super goed.

“Dat is voor mij zo belangrijk. Die twee, dat zijn beste maten. Ik kan hen met z’n tweeën op pad sturen en ze zullen zich amuseren”, aldus Julie in Gazet van Antwerpen.

Door het feit dat Julie vaak zo onzeker is, is Laurins dus dé ideale match voor Julie. Zij groeide uit tot Tik-Tok- ster tijdens de corona periode. Inmiddels heeft ze ook heel wat mensen die dagelijks haar filmpjes bekijken. We wensen het koppel dan ook alle geluk toe.

Bio van Julie Vermeire