.
Bert Longin en Junior Planckaert
zaterdag 23 april 2022

Junior Planckaert: “Dat is weggesmeten geld.”

Hij werkt liever met zijn handen

De familie Planckaert is één van de bekendste families van Vlaanderen. Hij groeide op tussen de camera’s en heeft bijna nooit anders geweten dan dat Vlaanderen hen altijd van dichtbij heeft gevolgd. Jarenlang waren er camera’s aanwezig in hun gezin en ook voor ‘Chateau Planckaert’ worden ze van dichtbij gevolgd.

Het bekend zijn vindt Junior niet zo heel erg. Want zoals alles heeft het zijn voor-en nadelen “We zitten het grootste deel van de tijd hier in Wallonië. Hier hebben we van de bekendheid niet zoveel last. Als ik in Vlaanderen uitga, dan heeft iedereen dat gezien. Vaak staan ze mij dan te filmen, zonder het te vragen. Ja, dat had ik liever anders gewild”, klinkt het in Gazet Van Antwerpen.

Junior maakte zijn middelbare school nooit af en vindt het geen gemis in zijn leven. Hij werkt veel liever met zijn handen. Dat uit zich vooral in het kopen van een auto. “Ik koop mijn auto’s bijna altijd kapot. Ik zal nooit naar een garage gaan om een nieuwe auto te kopen. Dat is weggesmeten geld.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Junior Planckaert

Meer Over:

Junior Planckaert