.
Justine De Jonckheere in Missie Callcenter
dinsdag 25 januari 2022

Justine De Jonckheere wordt 30: ”ik voel geen druk”

Er is een nieuwe man in haar leven

Als dertiger ondervind je meer dan ooit de druk om je te gaan settelen in het leven, kinderen te krijgen en een vaste job te hebben. Mensen geven steeds vaker commentaar als dat niet het geval is en dertigers beginnen daardoor steeds vaker met zichzelf te worstelen. Justine De Jonckheere wordt binnenkort dertig, maar ligt daar niet wakker van.

“Goh, het is maar een getal. Misschien blijf ik wel liever een twintiger, omdat dat dichter bij de 18 ligt”, lacht ze in Tv Familie. “En ook de druk van buitenaf om me te settelen voel ik nu niet; Ik woon nog bij m’n ouders en mensen geven mij gelijk als ik dat vertel.”

Justine heeft geen tijd om stil te zitten en ze heeft haar handen vol met allerlei werk. En ook op relatievlak heeft ze terug haar handen vol. “Wie dat is, dat hou ik liever nog even voor mezelf.” Aan kinderen denkt Justine nog niet. “Ik voel zelf niet meteen de nood aan een kind. Moeder zijn brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Ik vrees dat ik daar nog te perfectionistisch voor ben. We zien wel.”

Bio van Justine De Jonckeere