.
Stef Bos in Liefde Voor Muziek 2023
maandag 10 april 2023

K3 is voor Stef Bos het ‘driekoppig monster’

Ze verwachtten een ‘flauwe plezante

‘Liefde voor Muziek’ staat in de startblokken voor het nieuwe seizoen en daar zul je onder andere Stef Bos, Daan en K3 aan het werk kunnen zien.

Een niet evidente combinatie uiteraard want we kunnen toch wel spreken over een serieuze leeftijdskloof tussen bepaalde artiesten.

“Ik vond het spannend om te grasduinen in het repertoire van Daan en uit te zoeken welk nummer we konden ver-K3’en”, vertelt Hanne aan Het Belang van Limburg.

“Ik was ook een beetje ongerust: ‘Gaat die Daan ons wel plezant vinden?’ Want let’s face it: hij heeft toch een ernstig imago en wij zijn wat speelser. Maar al tijdens onze eerste ontmoeting verdwenen alle twijfels”, aldus Hanne. Bleek dat Daan zich om dezelfde reden zorgen had gemaakt: ‘Gaan die zonnige meisjes mij wel leuk vinden?’

Toch was het ijs snel gebroken want zowel Daan als Stef Bos bleken aangenamer dan gedacht. “Zo dacht ik dat Stef Bos een flauwe plezante zou zijn, want bij de eerste ontmoeting noemde hij ons al meteen ‘het driekoppige monster’. Maar gaandeweg bleek er zoveel diepgang in die man te zitten”, onthult Marthe in Het Belang van Limburg.