.
Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman van K3
dinsdag 3 september 2024

K3 naar Malta vertrokken voor filmopnames K3 en Het Lied van de Zeemeermin

Daar zal keihard gewerkt worden.

Dinsdag zijn Hanne, Marthe en Julia vanaf vliegveld Brussel Zaventem vertrokken naar Malta voor de opnames van K3 en Het Lied van de Zeemeermin. Op dit idyllische eiland zullen de drie K3-zangeressen en de andere castleden de hele maand september verblijven om de mooiste filmbeelden te maken.

De film K3 en Het Lied van de Zeemeermin wordt vrijwel geheel op Malta opgenomen. Het Zuid-Europese dwergstaatje is een van de kleinste eilanden aan de Middellandse Zee. "En de plek die de komende maand in het teken van zeemeerminnen staat", laat Julia enthousiast weten. "We hadden ons geen betere locatie kunnen wensen".

Ook Marthe verheugt zich op de opnames. "De afgelopen tijd hebben we het script bestudeerd en straks zien we al deze scenes tot leven komen. Het wordt geweldig".

Hanne verheugt zich op het moment dat ze als zeemeermin te zien is. "We hebben onze kostuums al aangehad en dat voelde direct al heel bijzonder. We kunnen niet wachten om straks het eindresultaat in de bioscoop te zien."

Veel steun krijgen de K3-zangeressen daarbij van actrice Celine Van de Voorde (Mermaid Celine), die in België al twintig jaar werkzaam is als professioneel zeemeermin. Net als de andere gastacteurs, onder wie Eva Kamanda, Stan van Veen, Eliyha Altena, Bert De Kock, Diego González-Clark, zal ook Celine meereizen naar het zonnige Malta

Het verhaal
Hanne, Marthe en Julia hebben in het kustdorpje Porto Sirento de vakantie van hun leven. Zon, zee, strand, samen plezier maken, dansen en liedjes zingen. Totdat ze door een mysterieuze betovering ieder moment kunnen veranderen in prachtige zeemeerminnen! Als de meisjes niet willen opvallen, moeten ze het water vermijden en dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Er loert overal gevaar, want in het kustdorpje zien de inwoners zeemeerminnen als monsters. Wanneer de meisjes ontdekken dat ze na drie dagen voorgoed zeemeermin zullen blijven, start een race tegen de klok om de betovering te verbreken. Als dat niet op tijd lukt, zullen Hanne, Marthe en Julia voor altijd zeemeerminnen zijn, en nooit meer K3.


K3 en Het Lied van de Zeemeermin is de achtste film van K3 en de eerste film waar Hanne, Marthe en Julia samen in spelen. Bart Van Leemputten regisseert de film.

De nieuwe K3 film is in samenwerking met distributeur KFD (Kinepolis Film Distribution) vanaf 18 december 2024 in de Vlaamse bioscopen te bewonderen. De Nederlandse fans kunnen vanaf 29 januari 2025 de film K3 en Het Lied van de Zeemeermin gaan zien, die gedistribueerd wordt door In The Air.

Bio van K3

Meer Over:

K3